Wie is Maveza Sales Support?

Maveza Sales Support helpt verkooporganisaties klantcontact te leggen en te onderhouden.

Als onzichtbare schakel vinden wij nieuwe klanten voor u en maken we afspraken voor uw verkopers. Daarnaast kunnen we voor u de telefoon beantwoorden als u er niet bent en verzoeken van uw klanten doorgeven of verwerken. In een complete oplossing verzorgen wij ook uw email marketing en de opvolging ervan, weer om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk in gesprek met uw klant kunt zijn. Wij begrijpen als geen ander dat verkopen gedaan worden in persoonlijke gesprekken tussen u en uw klant.

Onze belangrijkste kernwaarden zijn “eerlijkheid duurt het langst” en “transparant zijn”. Juist daarom heeft u altijd toegang tot het MavezaCRM systeem, zodat u kunt zien welke contacten er zijn geweest en welke notities onze medewerkers hebben gemaakt.

Juist door een goede samenwerking met u als klant centraal te zetten, zorgen wij ervoor dat telemarketing voor u een meerwaarde krijgt die op een andere manier niet bereikt kan worden.

Algemene Voorwaarden

Download

Maveza Sales Support heeft haar Algemene Voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel voor Brabant onder nummer 55669247. Door middel van de downloadknop hiernaast, kunt u deze voorwaarden downloaden en inzien.